AXA Start Invest

E timpul ca banii tăi să îţi aducă profit! Investiţia ta de succes începe acum!

Banii aduc alţi bani dacă sunt rulaţi, dacă sunt investiţi. Pentru mine este important să am acces rapid la banii mei. Pentru că piaţa de investiţii este una dinamică. Iar o investiţie profitabilă poate să apară oricând. Desigur, cu cât riscul unei investiţii este mai mare, cu atât va fi şi eventualul profit.

DescriereExtraopţiuniDocumente utilePrograme și prospecte investiționale AXAPrețuri și evoluții ale programelor investiționale AXA

Transformă banii tăi într-o investiţie de succes. Fie că eşti persoană fizică sau juridică, vrei să investeşti sume mari sau sume mai mici, cu AXA Start Invest te bucuri de suportul unor experţi financiari de top pentru a reuşi pe piaţa de investiţii.

Mai mult decât atât, cu opţiunea Control Invest îţi protejezi investiţia.

În plus, te bucuri de protecţie suplimentară adăugând contractului tău oricare dintre cele 9 extraopţiuni de protecţie.

Ce trebuie să reţii!

Fie că investeşti în euro sau în lei, cu AXA Start Invest beneficiezi atât de o asigurare de viaţa cât şi de un program de investiţie flexibil. Poţi depune sume suplimentare, poţi transfera unități între programe investiționale sau poţi redirecționa primele. Prin intermediul celor 7 programe investiționale puse la dispoziție, ai acces la investiţii pe piaţa de capital.

 • Ce mai trebuie sa știi despre Start Invest
  Start Invest
 • Analiza profilului de risc

  Nevoile dumneavoastră

  Recomandarea AXA Life Insurance

  Protecție: Îmi doresc să știu că familia mea este protejată și beneficiază de suport financiar, în cazul în care intervine un eveniment nedorit.

  Produsul cu componentă investițională de tip Unit Linked Start Invest (varianta în Euro sau varianta în Lei)

  Investiție. În același timp, îmi doresc să obțin un câștig din investiția mea:

   

  Apetit ridicat pentru risc. Prefer mai degrabă să investesc în fonduri cu grad ridicat de risc (acțiuni), fiind conștient de câștigurile semnificative pe care mi le poate aduce investiția mea.

  Programul de investiții „Global Equity”, pentru produsul în Euro

  sau

  Programul de investiții „RON Local Equity”, pentru produsul în Lei

  · Pentru programele de investitie cu grad ridicat de risc, aveți la dispoziție posibilitatea de a atașa opțiunea „Control Invest”

  Mixt: Aș prefera să îmi împart riscul investițional, atât în active cu grad ridicat de risc, care îmi pot aduce câștiguri semnificative, dar să îmi pot securiza totuși investiția, deci să îmi echilibrez riscul investițional.

  Mixul dintre programele de investiții „Global Equity” și „Euro Cash”, pentru produsul în Euro, conform procentelor alese de dumneavoastră

  sau

  Mixul dintre programele de investiții „RON Bonds” și „RON Local Equity” pentru produsul în Lei, conform procentelor alese de dumneavoastră

  sau

  Programul de investiții „Planet”, pentru produsul în Lei

  sau

  Programul de investiții „Star”, pentru produsul în Lei

  sau

  Programul de investiții „Galaxy”, pentru produsul în Lei

  Siguranța investiției. Prefer mai degrabă să investesc în instrumente financiare cu un grad scăzut de risc, care să îmi asigure un câștig minim.

  Programul de investiții „Euro Cash”, pentru produsul în Euro

  sau

  Programul de investiții „RON Bonds”, pentru produsul în Lei

  Clauze suplimentare: Am nevoie de protectie suplimentara pentru mine si familia mea.

  Atașarea clauzelor suplimentare pentru acoperirea următoarelor riscuri: Decesul din accident, Decesul din boală și accident, Boli Grave (6), Boli Grave (32), Spitalizare din accident, Spitalizare din boala și accident, Intervenții chirurgicale din accident, Intervenții chirurgicale din boală și accident, Invaliditate totală și permanentă din orice cauză, Exonerare de la plata primelor în caz de invaliditate

Vezi Programe de investiţii și prospecte investiționale AXA

 • Extraoptiunea 1Deces din Boală și Accident
  Suma asigurată pentru Clauzele suplimentare privind Bolile Grave, Decesul din accident și/sau Invaliditate totala (dacă există), poate fi superioară Sumei asigurate fixe pentru Asigurarea de tip Unit Linked Start Invest, doar cu condiția atașarii Clauzei suplimentare de Deces din boala și accident pentru cel puțin diferența de Suma asigurata (dacă există), conform mențiunilor din Tabelul de taxe, cheltuieli și limite. Durata Clauzei suplimentare de Deces din boala și accident, ce va fi atașata în mod obligatoriu, va fi cel puțin egala cu durata Clauzei/Clauzelor menționate, dar nu va depași durata Asigurarii de tip Unit Linked și limitele minime și maxime de durată stabilite de Asigurator.
 • Extraoptiunea 2Deces din Accident
  Suma asigurată pentru Clauzele suplimentare privind Bolile Grave, Decesul din accident și/sau Invaliditate totală (dacă există), poate fi superioara Sumei asigurate fixe pentru Asigurarea de tip Unit Linked Start Invest, doar cu condiția atașarii Clauzei suplimentare de Deces din boala și accident pentru cel puțin diferența de Suma asigurata (dacă exista), conform mențiunilor din Tabelul de taxe, cheltuieli și limite. Durata Clauzei suplimentare de Deces din boală și accident, ce va fi atașata în mod obligatoriu, va fi cel puțin egala cu durata Clauzei/Clauzelor menționate, dar nu va depași durata Asigurării de tip Unit Linked Start Invest și limitele minime și maxime de durată stabilite de Asigurator. În cazul în care Clauza suplimentară de deces din accident este singura clauza atașată Contractului (excluzând Clauza de spitalizare în caz de accident, Clauza de spitalizare în caz de boală și accident, Clauza de Intervenție chirurgicală în caz de accident și Clauza de Intervenție chirurgicală în caz de boală și accident), se va face excepție de la Art. 14, punctul c., subpunctul ii., însa se va respecta Suma asigurată minimă pentru Clauza suplimentara privind decesul din accident, limita stabilita de Asigurator și specificata în Tabelul de taxe, cheltuieli și limite. (20.000 lei / 5.000 euro)
 • Extraoptiunea 3Invaliditate totală (gradul I)
  Suma asigurată pentru Clauzele suplimentare privind Bolile Grave, Decesul din accident și/sau Invaliditate totala (dacă există), poate fi superioară Sumei asigurate fixe pentru Asigurarea de tip Unit Linked Start Invest, doar cu condiția atașării Clauzei suplimentare de Deces din boală și accident pentru cel puțin diferența de Suma asigurată (dacă exista), conform mențiunilor din Tabelul de taxe, cheltuieli și limite. Durata Clauzei suplimentare de Deces din boala și accident, ce va fi atașată în mod obligatoriu, va fi cel puțin egală cu durata Clauzei/Clauzelor menționate, dar nu va depăși durata Asigurării de tip Unit Linked și limitele minime și maxime de durată stabilite de Asigurator.
 • Extraoptiunea 4Spitalizare în caz de accident
  Această clauză asigură plata sumei pentru fiecare zi de spitalizare, cu excepția a 3 zile (fransiza). Se asigura un numar maxim de 210 zile de spitalizare pentru fiecare an de asigurare.
  Evenimentul este acoperit, indiferent de perioada scursă de la data accidentului, cu o singura condiție: accidentul trebuie să fie certificat imediat după producere de către un medic sau consemnat într-un document medico-legal.
  În plus, în cazul decesului Asiguratului pe timpul spitalizarii sau ulterior acesteia, indemnizația aferentă clauzei suplimentare va reveni Beneficiarilor desemnați în Contractul de asigurare de bază.
 • Extraoptiunea 5Intervenția chirurgicală ca urmare a unui accident
  Cheltuielile legate de intervențiile chirurgicale sunt recuperate prin indemnizația plătită persoanei asigurate în cazul intervențiilor chirurgicale.
 • Extraoptiunea 6Intervenția chirurgicala în caz de boala și accident
  În funcție de complexitatea intervenției se poate plăti pâna la 100% din suma asigurată în fiecare an de asigurare.
 • Extraoptiunea 7Spitalizare din boala și accident
  Această clauză asigură plata sumei pentru fiecare zi de spitalizare, cu excepția a 3 zile (fransiza). Se asigură un numar maxim de 210 zile de spitalizare pentru fiecare an de asigurare.
  Perioada de ațteptare a despăgubirii se poate desfășura astfel:
  • după 6 luni, pentru cazurile de îmbolnavire
  • după 10 luni, dacă evenimentul nu poate fi clasificat ca boală sau nu este produs de un Accident conform Definiției din Condițiile contractuale.
  În plus, în cazul decesului Asiguratului pe timpul spitalizării sau ulterior acesteia, indemnizația aferentă clauzei suplimentare va reveni Beneficiarilor desemnați în Contractul de asigurare de bază.
 • Extraoptiunea 8Boli grave
  Suma asigurată pentru Clauzele suplimentare privind Bolile Grave, Decesul din accident și/sau Invaliditate totală (dacă există), poate fi superioară Sumei asigurate fixe pentru Asigurarea de tip Unit Linked Start Invest, doar cu condiția atașării Clauzei suplimentare de Deces din boala și accident pentru cel puțin diferența de Suma asigurată (dacă există), conform mențiunilor din Tabelul de taxe, cheltuieli și limite. Durata Clauzei suplimentare de Deces din boala și accident, ce va fi atașata în mod obligatoriu, va fi cel puțin egală cu durata Clauzei/Clauzelor menționate, dar nu va depăși durata Asigurarii de tip Unit Linked și limitele minime și maxime de durată stabilite de Asigurator.
 • Extraoptiunea 9Exonerare de la plata primelor în caz de invaliditate
  Pentru polița Start Invest, aceasta clauza poate fi atașată numai în cazul în care Contractantul este același cu Asiguratul.
  Pentru polița Start Invest, aceasta clauza poate fi atașată numai în cazul în care Contractantul este același cu Asiguratul.

Suntem aici pentru a te ajuta. În funcţie de situaţie, completează formularul potrivit.

Formulare utile
AXA-Documente utile-icon pdfFormular pentru modificări generaleDescarcă
AXA-Documente utile-icon pdfFormular pentru modificarea structurii contului de unităţi
Poliţa de asigurare Start Invest în Lei
Descarcă
AXA-Documente utile-icon pdfFormular pentru modificarea structurii contului de unităţi
Poliţa de asigurare Start Invest în Euro
Descarcă
AXA-Documente utile-icon pdfNotificare în caz de decesDescarcă
AXA-Documente utile-icon pdfFormular de renunţare la cererea de asigurare/
Solicitare a încetării contractului de asigurare
Descarcă

Ne place să fim transparenți și credem că este important să fii mereu informat.

Condiții generale
AXA-Documente utile-icon pdfCondițiile generale de asigurare AXA Start InvestDescarcă
Condiții specifice
AXA-Documente utile-icon pdfCondiții specifice pentru asigurarea de tip Unit Linked AXA Start InvestDescarcă

Descrierea și modul de funcționare ale programelor investiționale

 • Programele investiționale sunt fonduri de investiții reprezentând un portofoliu de active financiare administrat de Asigurator în scopul investirii primelor de asigurare plătite pentru Asigurarea de tip Unit Linked Start Invest.
 • Descrierea programelor investiționale disponibile pentru Asigurarea de tip Unit Linked:
Denumirea Fondului Moneda Mix Componența Gradul de risc
Euro Cash Euro   27% Titluri de stat; 13% Bonuri de trezorerie; 8% titluri de valoare garantate cu active imobiliare; 10% Obligațiuni corporative; 42% Depozite la termen și numerar Scăzut
Global Equity Euro   41% Actțiuni globale; 26% Acțiuni SUA; 10% Acțiuni in piețe emergente; 1% Acțiuni în piețele europene; 6% Acțiuni în piața japoneza Ridicat
RON Bonds Lei   100% obligațiuni românești Scazut
RON Local Equity Lei   Local Equity Ridicat
Planet Lei
 
90% obligațiuni românești, 10% acțiuni tranzacționate pe BVB Mediu-scazut
Star Lei
 
50% ac?iuni tranzacționale pe BVB; 50% obligațiuni Mediu
Galaxy Lei
 
75% acțiuni tranzacționale pe BVB; 25% obligațiuni Mediu-ridicat

Modul de funcționare:

 • Pentru o Asigurare de tip Unit Linked Start Invest, clientul (Contractantul) plătește prime de asigurare către AXA Life Insurance. Acestea se investesc în programele investiționale pentru care Contractantul dorește să opteze, în proporția dorită, în funcție de apetitul sau pentru risc, achiziționând astfel unități de program de investitii.
 • Unitățile sunt diviziuni ale Programelor investiționale pentru care a optat Contractantul, în baza caroră se calculează valoarea contului.
 • În funcție de tipul primelor de asigurare plătite, există două tipuri de unități: unități de acumulare și unități de investiție
 • Unitățile de acumulare sunt diviziuni ale programelor de investiții pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele eșalonate achitate de Contractant pentru Asigurarea de tip Unit Linked.
 • Unitațile de investiție sunt diviziuni ale programelor de investiții pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele suplimentare achitate de Contractant

Prospecte ale programelor investiționale

 • Prospect* privind programul investițional Ron AXA Bonds

    PROGRAMUL INVESTIȚIONAL RON BONDS

  Top 6 componente:

  Poziție % din active
  ROMANIA GOVT 11 03/05/14 18,58%
  ROMANIA GOVT 10/25/12 18,27%
  ROMANIA GOVT 10/25/14 17,43%
  ROMANIA GOVT 10/19/13 17,41%
  ROMANIA GOVT 04/30/15 16,75%
  ROMANIA GOVT 6,75 06/11/17 10,19%

   

  Descriere, instrumente financiare componente, moneda

  Investiție de aproximativ 100% în obligațiuni românești, Lei

  Clasa de risc

   


  Scăzut Scăzut-mediu Mediu Mediu-Ridicat Ridicat

   

  Data lansării: 25/06/2012

  Benchmark (Indice de referință)

  10% (3M ROBOR) + 20% (ROMGB 6 1/2 03/05/12)+ 20% (ROMGB 11 1/4 10/25/12) + 15%(ROMGB 6 1/4 07/25/13) + 15% (ROMGB 11 03/05/14) + 10% (ROMGB 6 04/30/15) + 10% (ROMGB 6 3/4 06/11/17)

  Politica de investitii

  Obiectivul principal al acestui program de investitii este de a oferi oportunitatea de a investi in instrumente cu venit fixa. Investitiile sunt directionate catre un portofoliu diversificat de titluri de stat si instrumente de piata monetara.

  Administrator program investitional

  Albert Gaina

  Activul total al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor programului de investitii.

  Activul net al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor programului de investitii dupa scaderea costurilor de functionare.

  Durata minima de investiție recomandată **

  1 an

  Taxă anuală de administrare

  1.5%

  Profilul de risc

  · Clienții care preferă mai degrabă investiția în instrumente financiare cu un grad scăzut de risc, care să le asigure un câștig minim

  Performanța programului investițional

  • În ultima lună*
  • În ultimele 3 luni*
  • În ultimul an*

  *Pentru a vizualiza evoluția programului investițional, click aici .

  Unități

  În funcție de tipul primelor de asigurare plătite, există două tipuri de unități: unități de acumulare și unități de investiție:

  Unitățile de acumulare sunt diviziuni ale programelor de investiții pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele eşalonate achitate de Contractant pentru Asigurarea de tip Unit Linked.

  Unitățile de investiție sunt diviziuni ale programelor de investiţii pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele suplimentare achitate de Contractant

  * Prezentul prospect completează informațiile referitoare la Programele de investiții enunțate în Condițiile Specifice de asigurare pentru polița de asigurare Unit Linked

  ** Asigurătorul nu garantează valoarea investiției sau valoarea primelor plătite; riscul investițional aparține în totalitate Contractantului.

  Descarcă prospectul

 • Prospect* privind programul investițional Ron AXA Local Equity

    PROGRAMUL INVESTIȚIONAL RON LOCAL EQUITY

  Top 10 componente:

  Poziție % din active
  Erste Bank (CZK) 8,19%
  ČEZ (CZK) 7,74%
  Komerční banka (CZK) 7,25%
  Mol Hungary Oil & Gas (HUF) 6,13%
  Vienna Insurance Group (CZK) 5,41%
  Telefonica O2 (CZK) 4,91%
  OTP Bank (HUF) 4,31%
  PKO Bank Polska (PLN) 4,01%
  PZU PW (PLN) 3,64%
  Richter Gedeon (HUF) 3,37%

  Descriere, instrumente financiare componente, moneda

  Actiuni din Europa Centrala si de Est

  Clasa de risc

   


  Scăzut Scăzut-mediu Mediu Mediu-Ridicat Ridicat

   

  Data lansării: 25/06/2012

  Benchmark (Indice de referință)

  Un benchmark este un standard fata de care se masoara performantele activului .

  Acest program investitional nu are un indice de referinta.

  Politica de investiții

  Fondul este potrivit pentru investitorii dinamici care doresc o larga diversificare a investitiilor lor in actiuni ale companiilor active pe piete globale emergenta si care sunt constienti de importanta gestionarii portofoliului.

  Administrator program investitional

  Albert Gaina

  Activul total al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor programului de investitii.

  Activul net al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor programului de investitii dupa scaderea costurilor de functionare.

  Durata minima de investiție recomandată **

  5 ani

  Taxă anuală de administrare

  1.5 %

  Profilul de risc

  Clienti care doresc sa obtina un profit cat mai mare de pe urma investitiei lor cunoscand totodata riscul asociat acestui tip de investitie.

  Performanța programului investițional

  • În ultima lună*
  • În ultimele 3 luni*
  • În ultimul an*

  *Pentru a vizualiza evoluția programului investițional, click aici .

  Unități

  În funcție de tipul primelor de asigurare plătite, există două tipuri de unități: unități de acumulare și unități de investiție:

  Unitățile de acumulare sunt diviziuni ale programelor de investiții pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele eşalonate achitate de Contractant pentru Asigurarea de tip Unit Linked.

  Unitățile de investiție sunt diviziuni ale programelor de investiţii pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele suplimentare achitate de Contractant

  * Prezentul prospect completează informațiile referitoare la Programele de investiții enunțate în Condițiile Specifice de asigurare pentru polița de asigurare Unit Linked

  ** Asigurătorul nu garantează valoarea investiției sau valoarea primelor plătite; riscul investițional aparține în totalitate Contractantului

  Descarcă prospectul

 • Prospect* privind programul investițional AXA Planet

   

  Descriere, instrumente financiare componente, moneda

  Este un program investitional care este format din aproximativ 90% RONBonds si aproximativ 10% Local Equity

  Clasa de risc

   


  Scăzut Scăzut-mediu Mediu Mediu-Ridicat Ridicat

   

  Data lansării: 25/06/2012

  Benchmark (Indice de referință)

  Un benchmark este un standard fata de care se masoara performantele activului .

  Acest program investitional nu are un indice de referinta.

  Politica de investiții

  Politica de investitii o respecta pe aceeasi ca a produselor care stau la baza, LEI Bonds si Local Equity.

  Administrator program investitional

  Albert Gaina

  Activul total al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor programului de investitii.

  Activul net al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor programului de investitii dupa scaderea costurilor de functionare.

  Durata minima de investiție recomandată **

  5 ani

  Taxă anuală de administrare

  1.5 %

  Profilul de risc

  · Clienții care preferă mai degrabă investiția în instrumente financiare cu un grad scăzut de risc, dar care urmaresc un castig mai mare decat cel oferit de LEI Bonds

  Performanța programului investițional

  • În ultima lună*
  • În ultimele 3 luni*
  • În ultimul an*

  *Pentru a vizualiza evoluția programului investițional, click aici .

  Unități

  În funcție de tipul primelor de asigurare plătite, există două tipuri de unități: unități de acumulare și unități de investiție:

  Unitățile de acumulare sunt diviziuni ale programelor de investiții pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele eşalonate achitate de Contractant pentru Asigurarea de tip Unit Linked.

  Unitățile de investiție sunt diviziuni ale programelor de investiţii pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele suplimentare achitate de Contractant

  * Prezentul prospect completează informațiile referitoare la Programele de investiții enunțate în Condițiile Specifice de asigurare pentru polița de asigurare Unit Linked

  ** Asigurătorul nu garantează valoarea investiției sau valoarea primelor plătite; riscul investițional aparține în totalitate Contractantului

  Descarcă prospectul

 • Prospect* privind programul investițional AXA Star

   

  Descriere, instrumente financiare componente, moneda

  Este un program investitional care este format din aproximativ 50% Bonds si aproximativ 50% Local Equity

  Clasa de risc

   


  Scăzut Scăzut-mediu Mediu Mediu-Ridicat Ridicat

   

  Data lansării: 25/06/2012

  Benchmark (Indice de referință)

  Un benchmark este un standard fata de care se masoara performantele activului .

  Acest program investitional nu are un indice de referinta.

  Politica de investiții

  Politica de investitii o respecta pe aceeasi ca a produselor care stau la baza, LEI Bonds si Local Equity.

  Administrator program investitional

  Albert Gaina

  Activul total al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor programului de investitii.

  Activul net al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor programului de investitii dupa scaderea costurilor de functionare.

  Durata minima de investiție recomandată **

  5 ani

  Taxă anuală de administrare

  1.5%

  Profilul de risc

  Clientii care prefera balansarea riscului si a castigului care poate fi obtinut din investitia lor.

  Performanța programului investițional

  • În ultima lună*
  • În ultimele 3 luni*
  • În ultimul an*

  *Pentru a vizualiza evoluția programului investițional, click aici .

  Unități

  În funcție de tipul primelor de asigurare plătite, există două tipuri de unități: unități de acumulare și unități de investiție:

  Unitățile de acumulare sunt diviziuni ale programelor de investiții pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele eşalonate achitate de Contractant pentru Asigurarea de tip Unit Linked.

  Unitățile de investiție sunt diviziuni ale programelor de investiţii pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele suplimentare achitate de Contractant

  * Prezentul prospect completează informațiile referitoare la Programele de investiții enunțate în Condițiile Specifice de asigurare pentru polița de asigurare Unit Linked

  ** Asigurătorul nu garantează valoarea investiției sau valoarea primelor plătite; riscul investițional aparține în totalitate Contractantului

  Descarcă prospectul

 • Prospect* privind programul investițional AXA Galaxy

   

  Descriere, instrumente financiare componente, moneda

  Este un program investițional care este format din aproximativ 25% Bonds și 75% Local Equity.

  Clasa de risc

   


  Scăzut Scăzut-mediu Mediu Mediu-Ridicat Ridicat

   

  Data lansării: 25/06/2012

  Benchmark (Indice de referință)

  Un benchmark este un standard fata de care se masoara performantele activului .

  Acest program investitional nu are un indice de referinta.

  Politica de investiții

  Politica de investitii o respecta pe aceeasi ca a produselor care stau la baza, LEI Bonds si Local Equity.

  Administrator program investitional

  Albert Gaina

  Activul total al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor fondului.

  Activul net al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor programului de investitii dupa scaderea costurilor de functionare.

  Durata minima de investiție recomandată **

  5 ani

  Taxă anuală de administrare

  1.5 %

  Profilul de risc

  Clientii care doresc o performanta cat mai mare a investitiei lor fara a renunta la un grad de siguranta a investitiei lor

  Performanța programului investițional

  • În ultima lună*
  • În ultimele 3 luni*
  • În ultimul an*

  *Pentru a vizualiza evoluția programului investițional, click aici .

  Unități

  În funcție de tipul primelor de asigurare plătite, există două tipuri de unități: unități de acumulare și unități de investiție:

  Unitățile de acumulare sunt diviziuni ale programelor de investiții pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele eşalonate achitate de Contractant pentru Asigurarea de tip Unit Linked.

  Unitățile de investiție sunt diviziuni ale programelor de investiţii pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele suplimentare achitate de Contractant

  * Prezentul prospect completează informațiile referitoare la Programele de investiții enunțate în Condițiile Specifice de asigurare pentru polița de asigurare Unit Linked

  ** Asigurătorul nu garantează valoarea investiției sau valoarea primelor plătite; riscul investițional aparține în totalitate Contractantului

  Descarcă prospectul

 • Prospect* privind programul investițional AXA Euro Cash

    PROGRAMUL INVESTIȚIONAL EURO CASH

  Top 10 componente:

  Poziție Coupon in% Maturitate % din active
  Slovensko 2013 (float.) 1,05 14.10.2013 15,88%
  Treasury Bill SR   16.1.2013 14,08%
  Slovenská sporiteľňa (HZL) 1,29 5.9.2012 4,73%
  ČSOB (HZL) 1,74 28.2.2013 2,66%
  Slovensko 2013   4.3.2013 2,62%
  Gazprom 4,56 9.12.2012 2,46%
  ČEB 1,72 8.7.2013 2,38%
  Vodafone (float.) 1,16 5.9.2013 2,38%
  Citigroup Funding 1,01 17.9.2012 2,37%
  VUB (HZL) 2,66 28.11.2014 2,33%

  Descriere, instrumente financiare componente, moneda

  Titluri de stat, obligatiuni ale insitutiilor multinationale si ale bancilor, obligatiuni ale companiilor comerciale, obligatiuni comunale.

  Clasa de risc

   


  Scăzut Scăzut-mediu Mediu Mediu-Ridicat Ridicat

   

  Data lansării: 25/06/2012

  Benchmark (Indice de referință)

  Un benchmark este un standard fata de care se masoara performantele activului .

  Acest program investitional nu are un indice de referinta.

  Politica de investiții

  Obiectivul acestui program de investitii este de asigura cresterea investitiilor detinatorilor de unitati in conditiile in care profilul de risc general al fondului reduc probabilitatea unei pierderi intr-un orizont de 6 luni. Obiectivul este atins prin investirea intr-un portofoliu larg diversificat de titluri de valoare, cu randamente de dobanzi fixe sau variabile si gestionarea in mod activ a riscului de dobanda.

  Administrator program investitional

  Albert Gaina

  Activul total al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor programului de investitii.

  Activul net al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor programului de investitii dupa scaderea costurilor de functionare.

  Durata minima de investiție recomandată **

  4 ani

  Taxă anuală de administrare

  1.5 %

  Profilul de risc

  · Programul investitional este destinat investitorilor conservatori care prefera un grad scazut de risc si un nivel corespunzator al veniturilor.

  Performanța programului investițional

  • În ultima lună*
  • În ultimele 3 luni*
  • În ultimul an*

  *Pentru a vizualiza evoluția programului investițional, click aici .

  Unități

  În funcție de tipul primelor de asigurare plătite, există două tipuri de unități: unități de acumulare și unități de investiție:

  Unitățile de acumulare sunt diviziuni ale programelor de investiții pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele eşalonate achitate de Contractant pentru Asigurarea de tip Unit Linked.

  Unitățile de investiție sunt diviziuni ale programelor de investiţii pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele suplimentare achitate de Contractant

  * Prezentul prospect completează informațiile referitoare la Programele de investiții enunțate în Condițiile Specifice de asigurare pentru polița de asigurare Unit Linked

  ** Asigurătorul nu garantează valoarea investiției sau valoarea primelor plătite; riscul investițional aparține în totalitate Contractantului

  Descarcă prospectul

 • Prospect* privind programul investițional AXA Global Equity

    PROGRAMUL INVESTIȚIONAL GLOBAL EQUITY

  Top 10 componente:

  Poziție % din active
  AXA WF Talents 14,41%
  SPDR S&P500 ETF Trust 13,66%
  AXA Rosenberg - Global Equity Alpha A 10,29%
  iShares MSCI All Countries World Index 9,89%
  iShares - DAX 7,09%
  AXA Rosenberg - US Equity Alpha 6,90%
  AXA Ros. - All Count. Asia-Pacific (ex Japan) 6,68%
  AXA Rosenberg - Global Equity Alpha B 5,73%
  iShares MSCI JAPAN Index 3,98%
  EasyETF Euro STOXX 50 3,81%

  Descriere, instrumente financiare componente, moneda

  Actiuni ale companiilor de pe piata globala.

  Clasa de risc

   


  Scăzut Scăzut-mediu Mediu Mediu-Ridicat Ridicat

   

  Data lansării: 25/06/2012

  Benchmark (Indice de referință)

  Un benchmark este un standard fata de care se masoara performantele activului .

  Acest program investitional nu are un indice de referinta.

  Politica de investiții

  Obiectivul acestui program de investitii este de a realiza cea mai mare apreciere pe termen lung prin investitii in fonduri colective de investitii straine, concentrandu-se pe actiunile celor mai mari companii din lume sau din anumite regiuni. Structura geografica si industriala a portofoliului nu este limitata si este in permanenta adaptata la situatia actuala a pietelor financiale globale cu scopul de a realiza un raport favorabil intre risc si randament.

  Administrator program investitional

  Albert Gaina

  Activul total al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor programului de investitii.

  Activul net al programului de investitii

  Reprezinta valoarea totala a tuturor activelor programului de investitii dupa scaderea costurilor de functionare.

  Durata minima de investiție recomandată **

  5 ani

  Taxă anuală de administrare

  1.5 %

  Profilul de risc

  Acest program de investitie se adreseaza investitorilor dinamici care prefera o diversificare larga a portofoliului in actiuni ale companiilor importante si ale celor „blue chip” din cadrul pietelor globale care au o abordare activa a managementului activelor.

  Performanța programului investițional

  • În ultima lună*
  • În ultimele 3 luni*
  • În ultimul an*

  *Pentru a vizualiza evoluția programului investițional, click aici .

  Unități

  În funcție de tipul primelor de asigurare plătite, există două tipuri de unități: unități de acumulare și unități de investiție:

  Unitățile de acumulare sunt diviziuni ale programelor de investiții pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele eşalonate achitate de Contractant pentru Asigurarea de tip Unit Linked.

  Unitățile de investiție sunt diviziuni ale programelor de investiţii pentru care a optat Contractantul, cumpărate din primele suplimentare achitate de Contractant

  * Prezentul prospect completează informațiile referitoare la Programele de investiții enunțate în Condițiile Specifice de asigurare pentru polița de asigurare Unit Linked

  ** Asigurătorul nu garantează valoarea investiției sau valoarea primelor plătite; riscul investițional aparține în totalitate Contractantului

  Descarcă prospectul

Evoluția preţului de vânzare față de
Nume program investițional Monedă Dată de evaluaresort ascending Preț de vânzare Preț de cumpărare Ziua lucrătoare anterioară datei de evaluare

Pages

Alege intervalul de timp in care doresti sa se afiseze preturile si urmareste evolutia acestora pe graficul generat.
-