AXA MedPlan Protector

Sănătatea ta este în mâinile tale! Beneficiază de cele mai bune servicii medicale şi tratamente, spitalizare, intervenţii chirurgicale sau protecţie pentru boli grave, în funcţie de opţiunea ta.

Beneficiază de protecţia garantată

Sistemul de sănătate publică este un sistem pe care nu te mai poţi baza. Spitalele duc lipsă de medici, de tehnică medicală, de medicamente. Dacă m-aş îmbolnăvi grav, nu ştiu cum m-aş descurca doar cu serviciile medicale oferite de stat.

BeneficiiDescriereDocumente utile

Cu AXA MedPlan Protector ai acces direct la servicii medicale private oferite de clinicile Anima din București, precum și la cei peste 120 de parteneri naționali, în caz de urgenţă. Beneficiezi astfel de cele mai bune servicii medicale şi tratamente, spitalizare, intervenții chirurgicale sau protecţie pentru boli grave, în funcție de opțiunea ta.

Meriţi ce e mai bun

Prin cele 2 pachete de asigurare de sănătate AXA MedPlan Protector, te asiguri că primeşti, în caz de nevoie, cea mai bună îngrijire medicală.

Tu decizi ce servicii medicale vrei

Cu oferta PLUS beneficiezi de protecție extinsă pentru serviciile medicale și de asistență telefonică în caz de spitalizare.

Ştii că eşti în siguranţă

Dincolo de accesul la serviciile şi investigaţiile medicale în clinicile Anima, pachetele AXA MedPlan Protector îţi acoperă cheltuielile în caz de spitalizare din accident, spitalizare din boală sau accident, operații în caz de  accident, operații în caz de boală și accident sau diagnosticarea cu una dintre cele 32 de boli grave, în funcție de opțiunea ta. Toate acestea, indiferent de spitalul la care alegi să fii internat, oriunde pe teritoriul ţării sau în afara ei.

Eşti gata să faci orice pentru sănătatea ta, pentru că ştii că este cel mai de preţ lucru. Atunci, de ce te-ai baza doar pe sistemul public de sănătate, când poţi să ai acces uşor la cele mai bune servicii şi tratamente medicale? Cu AXA MedPlan Protector ştii că, indiferent de ceea ce ţi se poate întâmpla, vei primi îngrijirea medicală de care ai nevoie, vei fi respectat şi tratat aşa cum meriţi, la una dintre cele mai bune clinici private din Bucureşti.

Ce trebuie să reţii!

AXA MedPlan Protector este o asigurare medicală ce acoperă suplimentar față de protecția financiară aleasă, numeroase servicii medicale precum: analize preventive, consultații nelimitate la generalist și la 24 de specialități medicale, investigații și examinări de laborator, stomatologie sau urgențe. În plus, beneficiezi de reduceri acordate de partenerii Anima: Optiblu, Imperial Dent & Clinica Stomatologică Dr. Leahu, Hiperdia ProLife, Eden Spa, My Safe Kids.

Suntem aici pentru a te ajuta. În funcţie de situaţie, completează formularul potrivit.

Formulare utile
AXA-Documente utile-icon pdfLista clinicilor Anima și Rețeaua de clinici partenere AnimaDescarcă
AXA-Documente utile-icon pdf Notificare în caz de: Spitalizare/Intervenţie chirurgicală/Boală Gravă Descarcă
AXA-Documente utile-icon pdf Formular pentru modificări generale Descarcă