AXA StartProtector

Ajută-ţi copilul să pornească în viaţă cu dreptul! Primul pas îl poţi face chiar acum!

În zilele noastre parcă e tot mai greu să reuşeşti în viaţă. Îmi fac mari griji mai ales pentru copiii mei. Aş vrea să le asigur tot ce le trebuie, să înveţe la cele mai bune şcoli, să aibă o casă a lor. Însă sincer, nu ştiu dacă eu voi putea să-i ajut.

DescriereExtraoptiuniDocumente utile

Imaginează-ţi că ar putea veni un moment când nu vei mai putea fi alături de copilul tău cu toată puterea financiară pe care ai avut-o odată. Când devine major şi pleacă la studii, când vrea să-şi cumpere o garsonieră, când pleacă într-o vacanţă, când îşi găseşte sufletul pereche şi vrea se aşeze la casa lui sau chiar când apare o situaţie dificilă, atunci va avea nevoie de tine.

Împreună cu noi ai siguranţa că îl vei ajuta să-şi construiască un viitor. Suntem alături de tine într-unul dintre cele mai importante momente ale vieţii voastre şi te ajutăm să alegi cea mai bună soluţie pentru copilul tău. Pentru el şi pentru tine, ai la dispoziţie cel mai avantajos plan financiar pentru copii.

Prin AXA StartProtector te asiguri că îţi protejezi copilul chiar şi după ce a împlinit vârsta de 18 ani. El va avea, astfel, o educaţie mai bună, independenţă financiară şi siguranţa unui viitor mai bun. Şi toate acestea pentru că, la finalul contractului încheiat cu noi, îi vor reveni şi suma asigurată şi fondul de participare la profit, exact aşa cum îţi doreşti: fie sub forma unei plăţi unice, fie printr-o serie de rente pentru perioada studiilor.

Şi poţi fi sigur că beneficiul este garantat indiferent ce surprize îţi aduce viitorul. În cazul decesului unuia dintre părinţi, AXA preia integral obligaţia de plată a primelor până la expirarea contractului.

Ce trebuie să reţii!

Când ai un plan clar pe care îl pui în practică din timp, e uşor să îţi ajuţi copilul. Cu AXA StartProtector ştii că îi oferi sprijin financiar atât la bine cât şi la greu. Pe toată durata contractului, copilul tău se va bucura de bonusuri din partea noastră în cele mai importante momente ale vieţii lui: în prima zi de şcoală, când va avea rezultate excepţionale la studii, la nuntă, dar şi de ajutor în cazul unor situaţii neprevăzute.

Extraoptiunea 1Protecţie în cazul decesului din boală şi accident
Suntem expuşi accidentelor și bolilor în fiecare zi. De aceea, trebuie să fim prevăzători. Dacă nu o să mai fii printre cei dragi din cauza unei boli sau unui accident, aceştia că vor beneficia de suma asigurată.

Extraoptiunea 2Protecţie în cazul decesului din accident
Viaţa ne pune mereu în situaţii neprevăzute. Iar tu știi asta. Îți asigurăm protecţie sporită pentru o multitudine de accidente, inclusiv cel aviatic. Pentru un astfel de accident, despăgubirea creşte cu 1.200.000 Lei.

Extraoptiunea 3Spitalizarea, necesară ca urmare a unui accident
Oricând putem fi implicați într-un accident. Mai grav sau mai ușor. Când treci prin astfel de momente, banii trebuie să fie ultima ta grijă. La nevoie, AXA te ajuta să îţi plăteşti cheltuielile pentru spitalizare.

Extraoptiunea 4Spitalizarea necesară în caz de boală şi accident
Când ai o problemă de sănătate ce necesită spitalizare, singura ta grijă este să te însănătoşeşti cât mai repede. Pentru ca noi ne ocupăm de cheltuielile cu spitalizarea pentru maximum 210 zile pe an.

Extraoptiunea 5Intervenţia chirurgicală ca urmare a unui accident
Cheltuielile legate de intervenţiile chirurgicale sunt foarte mari şi îţi pot da viaţa peste cap. Dacă eşti însă prevăzător, cu ajutorul AXA, uiţi de grija acestor cheltuieli. În plus, îţi poţi permite cele mai bun tratamente şi servicii.

Extraoptiunea 6Intervenţia chirurgicală în caz de boală şi accident
Intervenţiile chirurgicale sunt foarte scumpe. În funcţie de complexitatea intervenţiei chirurgicale, AXA te susţine financiar cu până la 100% din suma asigurată în fiecare an de asigurare.

Extraoptiunea 7Invaliditate totală din boală şi accident
Invaliditatea şi pierderea capacităţii de muncă sunt o lovitură grea pentru oricine. În astfel de momente, e bine să ştii că cineva îţi este alături. Dacă eşti încadrat în gradul I de invaliditate, te susţinem financiar prin plata sumei asigurate.

Extraoptiunea 8Protecţie necesară în cazul apariţiei unei boli grave
Fiecare dintre noi, într-un anumit moment din viaţă, se poate confrunta cu o boală gravă. De aceea, e bine să fii pregătit. Asigurarea pentru 6 sau 32 de afecţiuni grave îţi oferă banii necesari pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune tratamente și servicii medicale.

Extraoptiunea 9Scutire de la plata primelor în caz de invaliditate
Un accident sau o boală gravă ne poate aduce în situaţia de a nu mai putea munci. În astfel de situaţii, nu trebuie să mai plăteşti primele pentru asigurare, însă tu beneficiezi în continuare de protecţia oferită de AXA.

Suntem aici pentru a te ajuta. În funcţie de situaţie, completează formularul potrivit.

Formulare utile
AXA-Documente utile-icon pdfNotificare în caz de decesDescarcă
AXA-Documente utile-icon pdfFormular pentru modificări generaleDescarcă
AXA-Documente utile-icon pdfFormular de renunţare la cererea de asigurare/
Solicitare a încetării contractului de asigurare
Descarcă

Ne place să fim transparenți și credem că este important să fii mereu informat.

Condiții generale
AXA-Documente utile-icon pdfCondiții contractuale generale de asigurareDescarcă
Condiții specifice
AXA-Documente utile-icon pdfCondiții specifice pentru renta de studii AXA Start ProtectorDescarcă