Senior

Meriţi în orice clipă să te bucuri din plin de viaţă! Ai grijă acum de viitorul tău!

Mai ales în România, pensionarilor le este foarte greu. Pensiile au fost mereu mici iar viitorul nu pare să aducă ceva mai bun. Din contră. Am muncit o viaţă şi acum nu ştiu dacă ,la bătrâneţe, voi putea trăi decent!

DescriereExtraopţiuniDocumente utile

Cu toţii ne-am dori să cunoaştem încă din acest moment care va fi valoarea pensiei noastre, precum şi să fim siguri că suma respectivă ne va putea ajuta să ne păstrăm standardul vieţii de acum, atunci când vom ajunge la vârsta pensionării. Din păcate însă, căutând un răspuns, adesea ne lovim de o multitudine de necunoscute şi incertitudini. Totuşi, AXA îți propune o soluţie: asigurarea de viaţă cu componentă de economisire pentru vârsta pensionarii, adică pentru orice vârstă începând cu 35 de ani. AXA îți garantează prin contract plata unei sume lunare, începând cu vârsta pe care o alegi chiar tu, ştiind încă de la momentul semnării contractului care este valoarea exactă a viitoarei tale pensiei lunare, precum şi perioada pe care vei primi această pensie.

Trebuie să mai știi ca indiferent de ce se intâmplă, banii tăi nu se pierd. Renta se va plăti în continuare beneficiarului declarat de tine, dacă intervine un deces.

Bun, şi atunci de ce o denumim asigurare de viaţă? Pentru că pe toată perioada de acumulare, perioada pe care o alegi tu încă de la început, eşti protejat exact atât cât îţi doreşti: extraopţiunile de protecţie îţi stau la dispoziţie în funcţie ce necesităţile întregii tale familii. 

Ce trebuie să reţii!

Lucrurile importante se încep din timp. De aceea, trebuie să iei în calcul un plan de pensii. În fiecare an, la fiecare aniversare a contractului din perioada de asigurare, poţi înlocui, adăuga sau chiar elimina extraopţiunile din anul precedent, în funcţie de nevoia de protecţie din acel moment.

Extraoptiunea 1Protecţie în cazul decesului din boală şi accident
Suntem expuşi accidentelor și bolilor în fiecare zi. De aceea, trebuie să fim prevăzători. Dacă nu o să mai fii printre cei dragi din cauza unei boli sau unui accident, aceştia că vor beneficia de suma asigurată.

Extraoptiunea 2Protecţie în cazul decesului din accident
Viaţa ne pune mereu în situaţii neprevăzute. Iar tu știi asta. Îți asigurăm protecţie sporită pentru o multitudine de accidente, inclusiv cel aviatic. Pentru un astfel de accident, despăgubirea creşte cu 1.200.000 Lei.

Extraoptiunea 3Spitalizarea, necesară ca urmare a unui accident
Oricând putem fi implicați într-un accident. Mai grav sau mai ușor. Când treci prin astfel de momente, banii trebuie să fie ultima ta grijă. La nevoie, AXA te ajuta să îţi plăteşti cheltuielile pentru spitalizare.

Extraoptiunea 4Spitalizarea necesară în caz de boală şi accident
Când ai o problemă de sănătate ce necesită spitalizare, singura ta grijă este să te însănătoşeşti cât mai repede. Pentru ca noi ne ocupăm de cheltuielile cu spitalizarea pentru maximum 210 zile pe an.

Extraoptiunea 5Intervenţia chirurgicală ca urmare a unui accident
Cheltuielile legate de intervenţiile chirurgicale sunt foarte mari şi îţi pot da viaţa peste cap. Dacă eşti însă prevăzător, cu ajutorul AXA, uiţi de grija acestor cheltuieli. În plus, îţi poţi permite cele mai bun tratamente şi servicii.

Extraoptiunea 6Intervenţia chirurgicală în caz de boală şi accident
Intervenţiile chirurgicale sunt foarte scumpe. În funcţie de complexitatea intervenţiei chirurgicale, AXA te susţine financiar cu până la 100% din suma asigurată în fiecare an de asigurare.

Extraoptiunea 7Invaliditate totală din boală şi accident
Invaliditatea şi pierderea capacităţii de muncă sunt o lovitură grea pentru oricine. În astfel de momente, e bine să ştii că cineva îţi este alături. Dacă eşti încadrat în gradul I de invaliditate, te susţinem financiar prin plata sumei asigurate.

Extraoptiunea 8Protecţie necesară în cazul apariţiei unei boli grave
Fiecare dintre noi, într-un anumit moment din viaţă, se poate confrunta cu o boală gravă. De aceea, e bine să fii pregătit. Asigurarea pentru 6 sau 32 de afecţiuni grave îţi oferă banii necesari pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune tratamente și servicii medicale.

Extraoptiunea 9Scutire de la plata primelor în caz de invaliditate
Un accident sau o boală gravă ne poate aduce în situaţia de a nu mai putea munci. În astfel de situaţii, nu trebuie să mai plăteşti primele pentru asigurare, însă tu beneficiezi în continuare de protecţia oferită de AXA.

Suntem aici pentru a te ajuta. În funcţie de situaţie, completează formularul potrivit.

Formulare utile
AXA-Documente utile-icon pdfNotificare în caz de decesDescarcă
AXA-Documente utile-icon pdfFormular pentru modificări generaleDescarcă
AXA-Documente utile-icon pdfFormular de renunţare la cererea de asigurare/
Solicitare a încetării contractului de asigurare
Descarcă

Ne place să fim transparenți și credem că este important să fii mereu informat.

Condiții generale
AXA-Documente utile-icon pdfCondiții contractuale generale de asigurareDescarcă
Condiții specifice
AXA-Documente utile-icon pdfCondiții specifice pentru asigurarea de pensie pe perioadă limitată AXA SeniorDescarcă