AXA Group

AXA Group

Povestea AXA începe în urmă cu peste 25 de ani, marcând deceniu după deceniu, evoluţia industriei globale de asigurări asupra căreia grupul francez şi-a pus puternic amprenta. Astăzi, grupul AXA, lider mondial în asigurări, este reprezentat cu succes în toate colţurile lumii de o echipă de peste 163.000 de oameni, fiind prezent în 57 de țări. Traseul AXA până la prima treaptă a podiumului a fost marcat de suişuri şi coborâşuri, fiecare provocare ivită, ducând la întărirea unui business devenit acum punct de reper pentru piaţa de profil.

Henri de Castries, CEO şi preşedinte AXA Group"Vrem să devenim ceea ce am visat să devenim în urmă cu câţiva ani: un grup de pionieri şi de antreprenori inovatori mereu pregătiţi, mereu pe poziţii, dispuşi să nu accepte niciodată înfrângerea", declară Henri de Castries, CEO şi preşedinte AXA Group

Dincolo de cifrele contabile, puterea şi valoarea business-ului AXA derivă din cultura organizaţională a companiei, din setul său de valori construit şi validat de-a lungul timpul de milioane de clienţi din întreaga lume.